DéFì Pr en Marketing

DéFì Pr en Marketing / Over mij

Maak kennis met DéFì

Over mij

Ik ben Debora Fieten, getrouwd en samen hebben wij een zoon. Carpe Diem! De uitspraak die ik graag gebruik. Direct vanuit de schoolbank ben ik gaan werken in de mannenwereld, de bouw. Een wereld die erg aan het veranderen is. Flexibiliteit is een belangrijk begrip in de gehele branche. Met DéFì kan ik op eigen wijze invulling geven aan de behoefte die er is aan flexibiliteit. De ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren als projectassistent, accountmanager, bewonersconsulent wil ik graag inzetten voor bedrijven die hier op een flexibele manier behoefte aan hebben. Geen vaste kosten, geen personeel, alleen capaciteit inzetten wanneer dat ook noodzakelijk is. Als bedrijf vergroot u hier uw eigen flexibiliteit mee.

De naam

Waar staat DéFì Pr en Marketing voor? De naam is gevormd door de eerste 2 letters van mijn voor- en achternaam, Debora Fieten. Daarnaast heeft het ook een hele toepasselijke betekenis in het Frans, uitdaging. Zelf denk ik graag in uitdagingen en niet in problemen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wat de naam al doet vermoeden is mijn dienstenpakket heel breed. Alles wat te maken heeft met communicatie kan door mij worden opgepakt. Ik richt mij met name op de ondersteuning bij de diverse facetten van communicatie, offline en online. Wat ik te bieden heb is pure dienstverlening en dat is altijd maatwerk. Mocht u een vraag hebben schroom dan niet en neem contact met mij op.